Feteasca neagra si Merlot

Titlul de azi nu prefigureaza o degustare comparativa, ci prezinta un blog nou, apartanand lui Ionut Ciobanu, persoana care nu este straina lucrurilor bune, dar sper nici viitorului critic de vin punct ro.
Interesant e ca deocamdata se refera doar la cele doua varietati din titlu, ba mai mult, doar la cele produse in Romania.
Va invit sa-l explorati aici!

7 comentarii:

alibus spunea...

S-a marcat.

ionut spunea...

Multumesc George pentru mentiunea blogului. Sper sa nu cedez tentatiilor de a scrie si despre alte soiuri. ma voi lupta (si) cu toate sticlele de Feteasca cu preturi in jur de 10 de lei. o sa fiu infrant dar o sa si infrang.

George Mitea spunea...

Alin, Ionut: Ne inmultim pe zi ce trece! A ras Razvan Avram cand i-am spus ca a doua editie a intalnirii bloggerilor o s-o facem la Sala Palatului...:).
Ionut te sustin in antrepriza ta, marturisesc ca dupa un raid de un an si ceva asupra vinurilor din lumea asta mica (de sub 20) mi-a cam scazut entuziasmul de explorator.

ionut spunea...

merge si Sala Palatului.numai sa nu fim mai multi decat sticlele de vin:)

George Mitea spunea...

Pai nu se poate, regula e ca fiecare sa vina cu cate ceva special.

ionut spunea...

m-am linistit acum. o sa fim sigur mai multi

George Mitea spunea...

Sigur. Da' am observat o chestie: cumva daca vrei sa-ti amintesti ceva despre intalnirea bloggerilor de vin, o sa-ti amintesti doar vinurile care s-au baut, alte teme nu prea le retine intelectul:) Funny