Acum poti cumpara vin direct de pe Lucruri Bune

1. De cateva zile am integrat un gadget care va permite sa cumparati vin direct de pe acest blog. Cat va sta acolo depinde mai degraba de dumneavoastra.

2. Magazinul este varianta online a Good Point Iasi, patronat de Razvan Avram aka Paharnicul.

3. Nu spun ca sunt cele mai bune preturi din Romania, nici ca veti gasi orice vin va trece prin cap, dar pot sa afirm ca cele care se gasesc nu sunt rele, ba unele chiar foarte bune. De asemenea, comparativ cu alte site-uri de comert online mai ilustre (e unul care incepe cu "e"), preturile sunt cam pe acolo. Propriul discernamant si Sfatul Google sa va indrume calea!

4. Da, pe langa pretul vinului o sa platiti si curierul. Din experienta mea, destul de bogata de cumparator online, as zice ca vorbim despre aprox 20 de lei din prima indiferent de cat comandati, si 1 leu pe kilogram aditional. Avantajul e ca va vine direct la usa.

5. Nu, n-o sa ma imbogatesc din asta. Si ce-ti iese tie, va intrebati? Pai, un voucher de 10% din cat comandati voi, pe care il pot folosi cumparand vin, ati ghicit, tot de acolo. Vin despre care veti citi aici:)

6. Nu exista exclusivitate, asa incat daca aveti o afacere asemanatoare, preturi normale si un program profitshare, dati-mi un mail si se rezolva.

Cumparaturi placute!

2 comentarii:

Berbecutio spunea...

FELICITARI PENTRU CASTIGAREA CAMPIONATULUI!! Cred ca la categoria "Lucruri bune" se incadreaza cu brio si acest lucru!
P.S. Di partea unui oltean care tre' sa-si puna ceasul sa sune de la anul!

George Mitea spunea...

He he, multumesc. Bine, aportul meu n-a fost chiar esential:) Totusi, am fost la meci ieri, si noroc ca trebuie sa-ti raspund tastand, vocal ar fi mai greu:) Atitudinea echipei de la 1-1 pana la final m-a facut destul de mandru. Bravo lor!
PS: La Galati, Universiatea nu a jucat rau deloc. Ma tem ca orasul trebuie sa se regaseasca intai, sa-si rezolve problemele, dupa care fotbalul va urma cu siguranta.