Mari minuni ale orasului Galati: magazinul de vinuri Le Marche

Lucruri marete s-au intamplat in Galati in anul de gratie 2011. Otelul a castigat campionatul la fotbal, Bute a mai batut un adversar, si chiar, daca va puteti inchipui asa ceva, avem promisunea ca se va termina anul acesta cu omniprezenta gaureala din oras. 
Dar nimic nu m-a pregatit pentru ce urmeaza! Si anume niste baieti curajosi au deschis primul boutique de vinuri&stuff! Se numeste Le Marche si este dispus pe Domneasca, vis-a-vis de magazinul Winmart (Modern), in stanga terasei Olympos. Sigur ca e mic (doar e un boutique, nu?), contine pentru moment doar selectii Vinexpert, incluzand distilate si o componenta de delicaterie.
Exista o mica terasa si  un meniu, din care se pot comanda vinuri la sticla sau pahar! De altfel, mi s-a spus ca orice vin din magazin poate fi baut pe terasa, cele din meniu la acelasi pret, iar celelalte contra unei taxe de dop de 10 lei/sticla. Sa stiti ca nu-i mult. Ganditi-va doar ce adaosuri au vinurile in restaurante!
Vinurile sunt diverse si din diverse locuri, despre multe din ele ati putut citi aici (si puteti citi in continuare, de ce nu?). Iata acum o ora am postat pareri despre primul vin baut acolo. Si spre ca vor mai urma si altele.
Cateva fotografii ale locului si produselor, facute chiar de ei, pot fi accesate aici.
Eu le urez un sincer succes, si poate ne vedem pe acolo, cine stie! 

0 comentarii: