Doamnelor si Domnilor, CONCURS!!! Cu premii! Ta ta ta!

Cel mai bucuros/multumit/fericit dintre dvs, in functie de acceptiunea filosofica pe care o imbratisati (stoici, epicurieni, hedonisti, mucaliti, etc), va primi o sticla speciala de vin drept recompensa.
Ce trebuie sa faceti: Incarcati  o fotografie cu dvs. (dar chiar cu dvs, nu cu Brad Pitt si Angelina Jolie:) in ipostaze voioase pe adresa de facebook Lucruri bune (careia trebuie sa-i dati like in prealabil), iar subsemnatul, in parteneriat cu magazinul on-line VINSHOP.ro, va oferi o sticla de Syrah 2009 produsa de Nachbil, in podgoria Beltiug, Satu Mare. 
Luati aminte ca pe langa faptul ca este un vin bun, de manufactura, nu este deloc ieftin, ca mai toate Lucrurile Bune, nu-i asa?
Asadar, va poftesc la  concurs. Nu va grabiti, fiti veseli! Aveti ragaz pana pe 25 martie 2012 (inclusiv)

PS: nu e un concurs de like-uri, desi promit ca voi lua in considerare vointa poporului! Deci va puteti chinui prietenii si rudele sa dea like-uri la poza dvs de pe Lucruri bune. Castigatorul va fi ales de un juriu specializat in voiosie. 

3 comentarii:

Dan spunea...

ai dat sticla?

George Mitea spunea...

Multumesc pentru interes. Ramane de stabilit fericitul castigator(azi-maine) si dupa asta in 2-3 zile o sa ajunga la usa lui, sau unde vrea el. Suntem firma serioasa, domnule:)

George Mitea spunea...

Gata! S-a dat! Razvan Anton din Bucuresti este castigatorul a una bucata Syrah Nachbill 2009. Daca vreti sa stiti ce ati pierdut, iaca aici. Daca va e pofta, il puteti cumpara de aici.
Va astept la un nou concurs data viitoare.