Începe concursul Chef pentru o zi (P)

Tu, tu, tu! (sunete de trâmbiță)
Drag popor, dau mai departe cuvântul publicitar despre acest mare concurs, în urma căruia, aceia dintre voi care vă veți dovedi vrednici în lupta cu tigaia, sucitorul și alți monștri mitologici vor fi înnobilați cu tichia de bucătar pentru o zi, într-un restaurant cu moț din cetățile străjuite la intrare de câte un magazin Selgros
Cum anume puteți izbândi, iaca de citiți aici. Iar când se va împlini sorocul, asupra a 16 dintre voi se va pogori premiul cel mare, adică onoarea de a învăța pentru o zi într-o bucătărie nobilă precum și o mașinărie vrăjită ușurătoare de corvoadă. care toacă, taie, stoarce și alte minuni, iar asupra următorilor 48 premiile mai mici, dar nu chiar atât de mici, căci însumează vreo 600 de lei de căciulă (boneta, fes sau coif. La o adică, merge și cu șapcă).
Și cu acestea fie zise, încurajându-vă să nu mă credeți pe cuvânt, ci să citiți la sursă treburile oficiale si detaliate ale concursului, am încălecat pe-o șa și vă zic poveste-așa:   

„Chef pentru o zi” este un concurs care oferă șansa de a fi, pentru o zi, mai marele bucătăriei unui restaurant într-unul dintre cele 16 orașe în care Selgros deține magazine (lista care poate fi consultată aici). Ești pasionat de gătit cu bunătățuri si vrei să vezi cum arată o bucătărie adevarată în interior și vrei să lucrezi alături de profesioniști? Ei, asta e șansa ta!
Înscrierile în turnir se fac pe site-ul chefpentruozi.ro, unde onorații participați vor trebui să încarce rețeta lor cea mai secretă și măiastră (documentată cu poze și/sau un videoclip). Retețele înscrise vor fi cântărite de un juriul format din înalte doamne, domnițe și un cavaler imbracat in alb, anume Laura Laurențiu (Rețete ca la mama), Oana Igrețiu (Savori Urbane), alături de chef Liviu Preda, câștigător și jurat al Arenei Bucătarilor. Concursul mai include premii în echipamente de bucătărie și vouchere de cumpărături la Selgros.
Luați aminte că pe durata înfruntării candidații vor fi sprijiniți de sfatul culinar format din 15 renumiți bloggeri de pe tot cuprinsul țării de mijloc și Westeros (ok, de fapt e vorba de România, ținut magic, cum știm cu toții). Rețetele și sfaturile lor pot fi urmărite la adresa miraculoasă selgroscautapasiunea.ro
De asemenea, subsemnatul, autointitulat paharnic al campaniei, voi conlucra cu ceilalți sfătuitori din regatul Dunării de jos, pentru a-l face pe câștigătorul nostru cunoscător în ale vinului potrivit mâncării minunate pe care o va găti, inițiindu-l în tainica și oculta arta a asocierii oeno-gastronomice. Asta desigur dacă nu e deja un mare maestru (sau maestră) deja și atunci poate învățam noi ceva de la el!

Luați aminte ca rețeta trebuie să îndeplinească anumite criterii, în funcție de care juriul va evalua rețetele (detalii în regulament)

Primii 16 câștigători vor primi, în urma evaluării, ca premiu, o ustensilă profesională Kenwood FPM800 (robot de bucătarie), precum și oportunitatea de a-și petrece o zi în bucătăria unui restaurant local din orașele unde există magazine Selgros.

Urmatorii 48 de concurenți vor fi recompensați cu un pachet format dintr-un set de vase de bucătărie (299,99 lei) precum și un voucher de cumpărături (300 lei), așadar merită efortul.

Înscrierile la competiția „Chef pentru o zi” au început deja pe 18 aprilie și se închid pe 15 mai, iar rezultatele concursului vor fi anunțate pe 1 iunie 2017. 

Așadar fuguța, căci timpul s-a scurtat de-acum!


0 comentarii: